Ons keurmerk “BeHonest”

“BeHonest” is ons keurmerk wat jou als consument de garantie geeft dat onze producten niet alleen in Nederland met passie en vakmanschap geproduceerd is, maar ook om jou als consument te bedanken voor jouw maatschappelijk verantwoorde keuze.

Bewustwording is in deze het toverwoord, als mensen zich bewust zijn, kunnen lezen / zien hoe de producten gemaakt worden en onder welke omstandigheden, dan zijn wij ervan overtuigd dat men zichzelf steeds de vraag stelt “wie maakt mijn kleding ?”


“BeHonest” staat voor:

100% Nederlands

Alle producten met het keurmerk BeHonest worden in onze eigen breifabriek De Reuver in het Gelderse Boven Leeuwen gebreid

Familiebedrijf sinds 1951

Erna is de derde generatie van de familie De Reuver die aan het roer staat van de breifabriek.

Duurzaam

Wij zijn duurzaam van huis uit. Als familiebedrijf gaan wij zorgzaam om met onze leefomgeving. Wij zorgen goed voor de mensen die voor ons werken, onze restproducten worden gerecycled en een groot aantal artikelen wordt met gerecycled garen geproduceerd.

‘Kijk mee’

Wij zijn trots op ons bedrijf en willen aan iedereen laten zien hoe onze producten gemaakt worden en nodigen jou graag uit om ons breiproces te komen bekijken.

‘Ieder zijn deel’

Doordat wij onze producten rechtstreeks aanbieden aan de consument ben je verzekerd van de beste prijs voor producten van hoge kwaliteit.

‘Met passie’

Breien is ons vak, het zit echt in ons hart. De kennis wordt doorgegeven binnen de familie. Daarom worden alle producten met passie en vakmanschap vervaardigd. Dat voel je en dat zie je.

WordPress website gemaakt door Boon Webdesign
WhatsApp