gebreide sjaals

Gebreide promotie producten

Gebreide promotie producten van de beste kwaliteit

Zoek je naar gebreide promotie producten van een sterke kwaliteit met een logo of naam van je vereniging of bedrijf? Kies dan voor puur Hollandse kwaliteit van Breifabriek de Reuver. Met een eigen productiecapaciteit en de best mogelijke (eco)garens vervaardigen we al 65 jaar gebreide artikelen waar je U tegen zegt. We maken al onze artikelen geheel in eigen beheer en besteden niets uit aan bedrijven in het buitenland. Daarom ontvang je altijd een sterke kwaliteit en een prachtig afgewerkt product. Omdat we alles zelf doen kunnen we bovendien snel leveren én zijn kleinere orders ook geen enkel probleem. Wat wil je nog meer?

Gebreide sjaals, mutsen, handschoenen en truien

Of je nu kiest voor een sjaal met logo, een muts met naam, geborduurde handschoenen of een bedrukte trui met een ludieke tekst, wij leveren altijd op maat. Heb je een ontwerp in je hoofd en wil je dat we met je meedenken? Dat doen we natuurlijk graag. Wil je onze vele voorbeelden komen bekijken in onze showroom? Ook dat is altijd mogelijk. Wat je wensen ook zijn, wij kunnen ze altijd uitvoeren en natuurlijk met de beste garens. Wij ontwerpen en vervaardigen al jaren gebreide promotie producten en weten exact hoe belangrijk echte kwaliteit is voor onze klanten. Natuurlijk zorgen we ook voor een snelle levering en een mooie afwerking. Je zult verrast worden door onze kwaliteit.

Gebreide promotieartikelen voor verenigingen en bedrijven

Wil je graag een voetbalsjaal laten maken in exact de juiste clubkleuren? Zoek je een sjaal of muts met het logo van je bedrijf of vereniging, geheel in de kleur van de huisstijl? Wij kunnen met onze moderne breimachines elk ontwerp realiseren, uiteraard voorzien van ingebreide logo’s en teksten. Dat hoeven niet per se grote aantallen te zijn. Omdat we zelf produceren kunnen we namelijk ook kleine series aanbieden tegen kleine prijzen. Heb je  achteraf toch nog meer gebreide artikelen nodig? Dan kun je eenvoudig bijbestellen. Onze mogelijkheden zijn eindeloos.

Wil je meer weten over onze producten en de vele mogelijkheden? Bezoek onze showroom of neem contact met ons op voor meer informatie. We vertellen je graag alles over onze producten. Breien is tenslotte onze passie.

WordPress website gemaakt door Boon Webdesign
WhatsApp